duminică, 8 august 2010

Tema de casa pt. saptamina aceasta: Low Key

Dati click pe poze ca sa le vedeti la dimensiunea lor reala (2304 x 1728 pixeli)





Si acum povestea din spatele pozelor: vineri pe la ora 1-2 noaptea m-a apucat si pe mine pozatul. M-am inchis in sufragerie, am tras perdelele ca sa fie bezna deplina (bineinteles inainte mi-am pregatit aparatul si trepiedul) si am inceput.
Scula de baza in cazul acesta a fost lanterna din debara :) Dupa n+1 incercari nereusite, m-am prins care era prima problema: lumina era prea puternica. Am incercat sa blochez cu mina fasciculul de lumina, apoi cu ceva folie, apoi cu o husa neagra, toate fara succes. Apoi mi-a venit ideea salvatoare: am pus un ciorap de matase de-a lui nevasta-mea (de culoarea piciorului) peste lanterna :))) Facea o lumina difuza excelenta.
Cealalta problema era ca se vedea fundalul in poza. A durat ceva timp sa imi pice fisa ca imi trebuie in spatele "maimutelului" un soi de background negru, sa nu se mai vada nimic altceva. Hai sa cautam prin casa un tricou negru. Negru n-am gasit in schimb am gasit un tricou albastru inchis, bun si acesta. Cam asta e in mare povestea. Rezultatul il vedeti in poze...


PS: Fiind prima mea postare in acest blog, daca citeste cineva acest mesaj, inseamna ca am devenit blogger, deci exist... ;)

3 comentarii:

  1. ce i-ai bagat la ursuletul ala in fund , de sta asa ... un băţ ? :)) ... ti+au iesit bine pozele , in afara de ultima unde se vede tricoul ... poate daca aveai in fundal un material lucios ... dar sa nu-ti dau idei ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai asa a venit de la magazin, cu batul in el :))

    Eu nu vad niciun tricou, probabil la tine e mai luminos monitorul ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. BRAVO ADI!!!

    Te rog să faci mai multe comentarii la pozele tale ... fiindcă ai un umor aparte, care face maimuţoiul şi mai interesant :-)

    Andi

    RăspundețiȘtergere